Knalkeet Header 2017

Knalkeet

Bestel online

U kunt bij ons uit maar liefst 3 verschillende collecties uw vuurwerk uitkiezen:

 Opent op 15 november 2017:bstv 728x90

Meer weten over Bestelvuurwerk.nl?

 

banner expert

 Meer weten over vuurwerkexpert?

 

logo vwt

Meer weten over Vuurwerktoppers?

 

Wilt u graag uit alle collecties een greep doen? Bestel uw vuurwerk dan aan de Morsweg 5 te Rijssen. Onze eigen vuurwerkfreaks helpen u graag met uw bestelling.

Wij zijn open:

Maandag 18 december van 10:00 tot 17:00 uur

Dinsdag 19 december van 10:00 tot 17:00 uur

Woensdag 20 december van 10:00 tot 17:00 uur

Donderdag 21 december van 10:00 tot 20:00 uur

Vrijdag 22 december van 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 23 december van 10:00 tot 17:00 uur

Woensdag 27 december van 10:00 tot 17:00 uur

Afhalen en losse verkoop:

Donderdag 28 december van 0:00 tot 0:00 uur (geen grapje)

Vrijdag 29 december van 0:00 tot 0:00 uur

Zaterdag 30 december van 0:00 tot 23:45 uur

 

logo knalkeet 564

 

 

 

Knalkeet

BestelVuurwerk

Op dit moment is GBV-WECO een van de grootste vuurwerkimporteurs van Nederland, en onderdeel van de marktleider in Europa. Met een ruim assortiment aan vuurwerkartikelen en de site www.bestelvuurwerk.nl zijn ze met de Proline en Duitse Feuerwerk collectie een welkome aanvulling op het assortimet van de Knalkeet. U vindt er, behalve de Nederlandse kwaliteit vuurwerk hier ook de Duitse collectie voor dezelfde prijs als bij onze oosterburen. Zonder een boete te riskeren voor het vervoer van vuurwerk over de grens.

 

 

Knalkeet

VuurwerkExpert

Vuurwerk kopen doet u gemakkelijk en veilig online bij Vuurwerkexpert, dé expert in vuurwerk verkoop. VuurwerkExpert staat voor u klaar om u een flitsende jaarwisseling mogelijk te maken.
Vuurwerk kopen is gemakkelijk bij Vuurwerkexpert. Vuurwerk verkoop via Vuurwerkexpert is ook veilig omdat wij werken met een versleutelde verbinding (zie het slotje in uw internetbrowser). Mocht u problemen ondervinden dan kunt u direct contact opnemen met de Knalkeet waar u de bestelling geplaatst heeft, deze zal de snelle en vakkundige helpdesk van Vuurwerkexpert inschakelen om u te helpen.

Vuurwerk verkoop
Bij ons vuurwerk kopen? Dan hoeft u niet te wachten tot de officiële vuurwerkverkoopdagen. Het afhalen van het vuurwerk kan tijdens een van onze eigen vuurwerkverkoopdagen. De datum en tijdstip om uw vuurwerk af te halen kunt u dus zelf kiezen. Afhalen van vuurwerk mag alleen tijdens de vuurwerkverkoopdagen. Tegen scherpe prijzen vuurwerk kopen doet u bij Vuurwerkexpert!

bannervwexpert

Knalkeet

Vuurwerktoppers

Vuurwerktoppers bestaat al sinds 1996, de site vuurwerktoppers.nl zag zijn eerste levenslicht in 2005. Vorig jaar vierde Vuurwerktoppers dan ook het 10 jarig online vuurwerk kopen jubileum met veel spetterende acties. De afgelopen jaren is de vuurwerkmarkt sterk aan veranderingen onderhevig, zowel on- als offline. Vuurwerktoppers blijft echter innoveren en is vrijwel altijd trendzetter geweest sinds 2005.

Vuurwerk kopen kan op veel plekken in Nederland, de kwaliteit van dit vuurwerk varieert echter zeer sterk. Vuurwerktoppers is heeft het gedachtegoed kwaliteits vuurwerk te verkopen, gecreëerd door mensen met passie voor hun vak. Vanuit hun jarenlange ervaring met grote vuurwerkshows worden de perfecte vuurwerkpotten voor de consument samengesteld, deze hebben een optimale balans in tijdsduur en de soort effecten.

Echte vuurwerk specialisten

Vuurwerktoppers is een overkoepelend orgaan met hoogte kwaliteits eisen aan de verkooppunten die bij haar zijn aangesloten. Vuurwerk verkopen vereist vakkennis en de klant moet centraal staan. Vuurwerktoppers heeft daarom jaarlijkse interne trainingen om alle verkoopmedewerkers van alle informatie van nieuwe producten te voorzien. Kwalitatief en veilig vuurwerk kopen doet u dus bij de Knalkeet, een verkooppunt van Vuurwerktoppers of koop u vuurwerk online en kies Knalkeet als afhaalpunt, zorgen wij dat het voor u klaar staat.

logo sm

© 2017 Knalkeet. All Rights Reserved.

Behoud onze mooie traditie

banner petitie

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Dat kan hier

logo VuurwerkCheck

Bekijk de video's van FREAK FIRE

Freak fire

Please publish modules in offcanvas position.